FIRST CLASS SERVICE

InfoLAB – First Class Service Data Recovery: samo najbolja profesionalna usluga za naše korisnike

– 25 godina profesionalnog iskustva i tradicije, osnovnano 1993.
– prvi i jedini profesionalni domaći data recovery laboratorij potvrdjen na Europskom tržištu (Verona, Milano, Castelfranco Veneto, Madrid)
– 6 stalno zaposlenih specijalista samo u Zagrebačkom laboratoriju
– garancija NAJNIŽE cijene – svakom poslu pristupamo posebno i uvjek Vam garntiramo najnižu cijenu
– No Data – No Money: plaćate samo ukoliko spasimo izgubljene podatke
BESPLATNA dostava oštećenog medija do InfoLABa

BESPLATNA dijagnostika medija
– ukoliko uopće postoji mogućnost spašavanja podataka, mi ćemo ih spasiti
BESPLATNI poziv, nazovite nas bez obaveze, poziv mi plaćamo 0800-777-920 (08.30 do 16:30)
BESPLATNE telefonske konzultacije i savjeti
– potpuno smo posvećeni našim korisnicima, razgovaramo jednostavnim razumljivim jezikom
– najkraći rokovi spašavanja podataka u Europi, urgentne operacije 00-24
– vrhunski rezultati, uspješnost preko 75%

– sve operacije obavljamo u Hrvatskoj, vlastita najsuvremenija oprema(diskove nigdje ne šaljemo)
– grantirana privatnost podataka, uz 4 nivoa zaštite, posebni ugovori i osigurani serveri
– mogućnosti obavljanja svih operacija u nazočnosti korisnika ili javnog bilježnika
– najveća referentna lista, tisuće zadovoljnih korisnika
– stalni ugovorni partner najvećih hrvatskih kompanija: PBZ, Podravka, INA, Pliva…

– stalni partner za Data Recovery najvećih domaćih informatičkih firmi i servisa:
(Micronis, MR Servis, Procesor, HG Spot, King ICT, IN2, BBM, Libusoft…)
– kompletna podrška korisnicima
Non Stop podrška 00-24 (091/206-2677) datarec@gmail.com
– Uspješno funkcioniramo na cijelom tržištu Europske unije (InfoLAB e.i.d.o.o. – Hrvatska, InfoLAB data s.r.l. Italija, infoLAB iRecovery s.r.l. Italija, InfoLAB & iRecovery s.l. Španjolska, iRecovery Data SAS, Colombia)

ukoliko morate i dalje raditi, i potrebno Vam je računalo ODMAH, dok je Vaš oštećeni HDD na spašavanju podataka BESPLATNO ćemo Vam ustupiti naše računalo ili hard disk za vrijeme trajanja operacije!!! …

i još puno toga drugog čini našu profesionalnu uslugu jedinstvenom, koju s punim pravom možemo nazvati:

First CLASS Data Recovery

Ako već imate potrebu za spašavanjem podataka neka usluga bude prvoklasna.

– Treba razumjeti da su podaci ono što je najvrijednije što imate na računalu, serveru, NASu ili telefonu, da su često nenadoknadivi, da li iz poslovnih ili emotivnih razloga nebitno, ali ako se već desilo da su izgubljeni nemojte raditi dalje pogreške koje Vas mogu trajno udaljiti od istih. Mnoge firme i pojedinci će Vam pokušati spasiti podatke, dakako u najboljoj namjeri, ali bez specifične opreme i iskustva rezlutati su minimalni. Uglavnom će svi drugi biti krivi za neuspjeh. Spašavanje podataka je timski rad i zahtjeva školovani tim inženjera, stručnjaka za pojedine segmente. Ovo nije “ONE MAN SHOW” gdje Vam jedan ili dva čovjeka mogu sve napraviti. Provjerite koliko zaposlenih visokoobrazovanih inženjera ima tvrtka kojoj povjeravate svoje podatke. Provjerite koliko godina su na tržištu, kakvo iskustvo imaju. Usporedite vaše podatke sa svojim zdravljem. Sigurno niti najmanji medicinski zahvat ne bi povjerili nekom iz susjedstva, ma kako Vam drag bio, a i vrhunski liječnik bez specifične ordinacije je beskoristan. Stvar sa podacima je ista, jer ako se napravi krivi korak u krivom smjeru (pa makar i u naboljoj namjeri), često je to korak bez povratka, i spašavanje može biti otežano ili čak nemoguće. S toga dobro razmislite kome povjeravate svoje podatke. Ukoliko se diskovi šalju u inozemstvo nekoj od velikih svjetskih laboratorija, znajte da te kuće imaju i svjetske cijene (i najjednostavniji zahvati su preko 500 EUR) a i rizik slanja je tu, rokovi su bitno duži …

Zašto BRZA dijagnostika (jedan radni dan) nije besplatna?

– Kada bi dijagnostika bila samo spajanje diska na računalo, pa npr. čujemo da proizvodi čudne zvukove (klik-klik), odmah “odokativno” lupimo cijenu, onda brza dijagnostika može biti besplatna. No tamo su Vaši podaci, i stoga proces je bitno drugačiji i sigurniji. Najbitniji dio spašavanja podataka je profesionalno i kvalitetno odrađena dijagnostika, na specifičnoj opremi sa specifičnim alatima, bez dodatnog oštećenja diska i to je proces u kojem s tehničkom pripremom, iskusnom inženjeru treba cca 4 sata, i doista smo se potrudili i tu stavili najnižu moguću, simboličnu cijenu. Kako bi se približili svim korisnicima, i ukoliko Vam vrijeme nije presudni fakor ponudit ćemo Vam potpuno BESPLATNU Dijagnostiku hard diska, (3 ili više radnih dana), napravljenu istim standardima kao i Brza dijagnostika, ali u ležernijem ritmu.

vračanje izgubljenih podataka