Spašavanje podataka sa CD DVD

Profesionalna usluga poravka i obnavljanja oštećenih, ogrebanih, potrganih, uništenih CD DVD

i ostalih optičkih medija, specijalnom kombinacijom kemijske i laser optoelektroničke patentirane tehnologije. Koliko Vam se puta desilo da ste ostali bez glazbe sa Vašeg omiljenog CDa, da su vam djeca oštetila CD DVD sa instalacijskim programom, da Vam računalo više ne prepoznaje CD sa skupo plaćenom aplikacijom, da vam je oštećen DVD sa crtićima za klince, možda imate Video DVD kolekciju i možda ste spremili Vaše podatke na CDR medij koji je u kritičnom momentu postao nečitljiv….

Svaki disk prvo pokušamo revitalizirati, tako da je u potpunosti uporabljiv i čitljiv na bilo kom čitaču. Iskustvo pokazuje da se oko 70% svih oštećenja u poptunosti može popraviti i dalje normalno koristiti. Ukoliko je oštećenje preveliko formirat ćemo novi CD sa Vašim podacima, filmovima ili pjesmama. Ako je dio diska nedostupan ili potpuno uništen spasit ćemo maksimalnu moguću količinu podataka.

Dual layer snimanje (snimanje na dva sloja) omogućuje DVD-R i DVD+R diskovima da pohrane značajno više podataka, do 8.5 GB po disku, umjesto 4.7 GB kao kod diskova s jednim slojem. DVD-R DL (dual-layer) je razvio Pioneer za DVD Forum, DVD+R DL je razvio Sony za DVD+RW Alliance.