Glina, Petrinja, Sisak – InfoLAB je uz Vas

infoLAB, 29.12.2020. – Glina, Petrinja, Sisak – InfoLAB je uz VasBESPLATNO SPAŠAVANJE PODATAKA. Kad pomislimo da ne može biti lošije,  a nalazimo se u globalnoj pandemiji Covid-19 Corona virusa,  Petrinju i okolicu je pogodio razoran potres magnitude 6.4. koji se jako osjetio i u Zagrebu. Nažalost ima i smrtno stradalih. Cijela Hrvatska je pokazala veliku međusobnu solidarnost i zajedno sa vojskom i svim nadležnim službama, zaputila se u pogođena područja i štete se već uveliko saniraju. No, u ovakvim katastrofama nažalost stradavaju i uređaji za pohranu podataka; Hard diskovi, NAS storage, računala, laptopi i ostali uređaji za spremanje podataka. Većina ovih uređaja koristi mehaničke Hard Diskove, izuzetno osjetljive na bilo kakav mehanički udar ili stres. A najveća oštećenja nastaju kad tako oštećen hard disk pokušate uključiti.

S toga ako sumnjate da je vaš Hard disk doživio bilo kakav mehanički stres, NE UKLJUČUJTE disk.  Obratite nam se za besplatnu podršku, savjet i informaciju (01 3098-198, 3098-298). Opišite nam što se točno desilo i pružit ćemo Vam maksimalnu podršku.

Za sva pogođena područja Sisačko-Moslavačke županije osigurali smo besplatnu dijagnostiku i besplatno spašavanje podataka sa internih i externih Hard Diskova.

 Sve naše usluge za korisnike iz Sisačko-Moslavačke županije su potpuno BESPLATNE sljedećih 15 dana.

Čuvajte se, zdravlje je najbitnije, pa tek onda sve ostalo, kako smo to već ranije opisali.