ISO 9001 certifikacija

ISO certifikatiainfoLAB, 20.3.2019 – ISO 9001 certifikacija. Kako bi našim korisnicima osigurali najviši mogući nivo kvalitete, odlučili smo se za zahtjevni proces implementacije svjetskog standarda (ISO 9001) u naše poslovne procese.

Od kraja prošlog mjeseca smo u postupku audita i implementacije njanovije ISO 9001 certifikacije sustava kvalitete. Savjetnici angažirane kuće nam pomažu i skupa s nama implementiraju procedure za kontrolu kvalitete u naše poslovanje. Nadamo se da ćemo u narednih 30ak dana uspješno zadovoljiti sve kriterije i postati prvi ISO 9001 certificirani laboratorij za spašavanje podataka u regiji.

Što je ISO 9001?

ISO (International Organiastion of Standards), je najveća svjetska organizacija nastala 1946.godine. Zalaže se za implementaciju najviših sustava kvalitete u svakodnevno poslovanje. ISO 9001 certifikat se izdaje tvrtkama i organizacijama koje su u svome poslovanju implementirale najviše standarde kvalitete sukladno pravilima i normama, iste primjenjuju u svom svakodnevnom poslovanju.

Za izdavanje ISO 9001 certifikata tvrtke moraju upotpunosti uskladiti i unaprijediti svoje poslovanje uz asistenciju neovisnih stručnjaka za audit.
Tvrtke koji su nosioci međunarodnog ISO 9001 certifikata osiguravaju svojim klijentima dokazano najviši nivo kvalitete usluga, procese u kojima se redovito prati zadovoljstvo klijenta i jamči korisnicima da uistinu dobiju najvišu vrijednost za uloženi novac.

Implementacija ISO 9001 standarda predstavlja financijski i organizacijski izazov za svaku tvrtku, i ako se ista odlučila taj korak vjerujte da brine o svome razvoju i klijentima.
Klijenti kad angažiraju tvrtku koja je nositelj ISO 9001 certifikata mogu biti sigurni da će imati kvalitetnog poslovnog partnera.

Danas ne postoji neka vodeća tvrtka u bilo kojoj branši koja se nije pobrinula za međunarodnu ISO 9001 certifikaciju.