Iza svakog posla stoje ljudi

InfoLAB spašavanje podataka

infoLAB, 09.02.2020 – Iza svakog posla stoje ljudi, koji svojim znanjem, iskustvom i predanošću čine “dušu i srce” tvrtke. U našem slučaju mali tim infoLAB specijalista to uspješno čini već preko 25 godina. U svim tim godinama smo učili i napredovali, konstantno usvjali i razvijali najnovije tehnologije i procese. Jedna smo od prvih Europskih tvrtki koja se počela baviti spašavanjem podataka. Posebno smo ponosni što smo i danas uistinu vodeća data recovery tvrtka u regiji. Jedina smo tvrtka iz ove branše sa ISO9001:2015 certifikatom kvalitete.

U jednoj ovako dinamičnoj branši, nove tehnologije dolaze “kao na traci”. Svakodnevno učenje i razvoj su sastavni dio svakodnevnice, a naši specijalisti pokrivaju sve specifične pristupe potrebne za vrhunske rezultate. Poslove obavljamo samostalno (inhouse) i imamo inženjere specijalizirane za:
– spašavanje podataka sa svih vrsta magnetskih diskova
– spašavanje podataka sa SSD, flash, USB, kartica
– spašavanje podataka sa RAID, NAS, SAN, server i storage sustava
– spašavanje podataka sa telefona i specifičnih uređaja
InfoLAB Data Recovery

Domaće tršište je malo, a željeli smo uvijek osigurati najsuvremeniju opremu (koju si ne bi mogli priuštiti da radimo samo za domaće tržište) i prije 14 godina je počela raditi naša sestrinska tvrtka u Italiji (www.infolabdata.it), što nam je osiguralo dovoljan broj poslova za konstantan razvoj.  Budući da koristimo najsuvremeniju opremu, možemo osigurati najpovoljnije cijene. Ako postoji i minimum šanse da se podaci uspješno spase to ćemo i napraviti.

Naš tim stručnjaka je više puta dokazano dorastao i najkompleksnijim izazovima. Sustav  je takav da uvijek možemo reagirati,  da li se  radilo o urgentnim poslovima koje trebalo napraviti u subotu navečer ili spašavanja podataka za profesionalni datacentar ( nekoliko desetaka hard diskova).
Osigurali smo prvoklasnu uslugu (First Class Service) za naše korisnike, i tu smo, kad god nas zatrebate. Obratite nam se s povjerenjem, nazovite nas, pišite nam i javite se bez obaveze, tu smo, uz Vas da Vam pomognemo kad je to najpotrebnije.