infoLAB: Vaš Partner za Spašavanje Podataka s 30-godišnjim Iskustvom

infoLAB 06.10.2023. – Kada su vaši dragocjeni podaci izgubljeni, nestali ili izbrisani, iskustvo i stručnost specijalista kojima ćete se obratiti su ključni faktori. InfoLAB, s više od tri desetljeća posvećenog rada u spašavanju podataka, stoji vam na raspolaganju. Naša priča počela je davne 1993. godine, a od tada smo evoluirali u jednog od vodećih stručnjaka za spašavanje podataka u Europi.

Tehnološki razvoj

Kroz godine, svjedočili smo dramatičnim promjenama u tehnologiji pohrane podataka. Počeli smo s 5,25″ disketama, streamer kazetama i malim kapacitetima na tvrdim diskovima, a danas operiramo s diskovima kapaciteta većih od 18 terabajta. Naša predanost ulaganju i praćenju najnovijih tehnoloških trendova omogućuje nam da budemo korak ispred i spašavamo podatke s najnovijih uređaja i medija.

Prvi domaći profesionalni laboratorij

Ponosni smo na činjenicu da smo prvi i jedini domaći profesionalni laboratorij za spašavanje podataka potvrđen na Europskom tržištu. Naša reputacija i povjerenje koje smo izgradili proteklih godina čine nas pouzdanim partnerom za spašavanje podataka. Naši klijenti dolaze iz različitih dijelova Europe.

Naši Resursi i Najsuvremenija Tehnologija

S 30 godina iskustva u spašavanju podataka, posjedujemo najnoviju i najsuvremeniju opremu. Koristimo alate kao što su Atola, ACE LAB, Salvation Data, Deep spar, Weng, MRT, RuSolut i čiste komore kako bismo pružili najvišu kvalitetu usluge.

Raznolikost Medija za Spašavanje Podataka

Spašavamo podatke sa svih vrsta medija za pohranu podataka, uključujući:

Različite kapacitete i vrste hard diskova (SATA, PATA, SAS, SCSI, USB)

SSD diskovi (SATA, mSATA, PCIe, M2, NVMe)

Flash Mediji – USB flash I sve vrste memorijskih kartica

Mobilni uređaji, Pametni Telefoni (Smartphone) i tableti

Optički Mediji – CD, DVD, i Blu-ray

Naša Referentna Lista (https://infolab.hr/referentna-lista/) i Zadovoljni Klijenti

Naša najveća referentna lista su tisuće zadovoljnih klijenata. Njihovi slučajevi spašavanja podataka i uspješni povrati podataka govore više od riječi. Zadovoljstvo klijenata naš je najvažniji cilj.

Pouzdanost i Privatnost

Ponosimo se našom pouzdanošću i brigom o privatnosti podataka klijenata. Naši četiri nivoa zaštite i sigurni serveri jamče sigurnost vaših podataka tijekom i nakon procesa spašavanja.

Budućnost Spašavanja Podataka

Tehnologija spašavanja podataka neprestano se razvija i mi smo tu da pratimo taj razvoj. Ulagat ćemo u opremu i znanje kako bismo ostali na vrhu industrije i pružili najbolje usluge našim klijentima.

Važnost Pravilnog Postupanja

U slučaju gubitka podataka, važno je znati kako pravilno postupiti. Osnovno pravilo je da disk na kom su izgubljeni podaci ne koristiti više. Najbolje ga je izvaditi iz stroja kako biste povećali šanse za spašavanje.

Od skromnih početaka 1993. godine, evoluirali smo u vodećeg stručnjaka za spašavanje podataka s najsuvremenijom opremom i iskusnim timom. Pružamo stručnost i sigurnost u spašavanju podataka, bez obzira na izazove koje susrećemo. Vaši podaci su naša misija, i mi smo ovdje da ih sačuvamo.

Za sve vaše potrebe spašavanja podataka, kontaktirajte nas danas. Vrhunski tim stručnjaka, inženjera Vam je uvijek na raspolaganju.