Poklon! Prvi u Hrvatskoj poklanjamo neograničeni Cloud Backup

InfoLAB, 6.8.2013. – Ako Vam se već desio gubitak podataka, i ako smo iste uspjeli laboratorijski spasiti, poklonit ćemo Vam potpuno BESPLATNO neograničeni Cloud backup za Vaše računalo (Atollo Backup Starter) u trajanju od jedne godine. Vrlo jednostavno rješenje bazirano na najsuvremenijoj svjetskoj platformi Cloud Backupa. I to neograničenu količinu prostora! Platforma za sva PC i MAC računala, potpuno automatizirana. Nakon prvog podešavanja i odabira lokacija koje će se sigurnosno backupirati, sustav preuzima ONLINE sinkronizaciju i izradu sigurnosne kopije (kriptiranu i samo Vašom šifrom dostupnu) tako da uvijek i u svakom trenutku imate sinkroniziranu sigurnosnu kopiju.
Od 12.8.2013. potpuno BESPLATNO  za sve naše korisnike koji su se odlučili na spašavanje podataka ukoliko je cijena spašavanja  iznad 300kn.
Ako Vam se već desio neplanirani trošak i investicija u spašavanje podataka, povratite veliki dio Vaše investicije kroz ovaj  vrijedan poklon. Poklon uz koji više nikada nećete zatrebati naše usluge. I kako volimo reći, javite nam se, posjetite nas, dođite nam na kavu, ali nemojte više nikad koristiti naše specijalizirane usluge. Atollo Backup Starter brine za sigurnost Vaših podataka.

Atollo neograničeni Cloud Backup