Vraćanje podataka: jučer, danas, sutra…

infoLAB, 9.5.2017. – vraćanje podataka, kad smo počinjali, davne 1993 godine, po   datke smo spašavali sa disketa, hard diskova, streamer kazeta (tape). Sve ove godine naš inženjerski razvojni tim je pratio najnovije tehnologije i razvijao vlastita rješenja, dokazana na tržištu, kod nas i u svijetu. Spremno smo dočekali SATA diskove, RAID polja, CD, DVD, BlueRay, USB stickove, memorijske kartice, flash medije, i sve današnje medije sa kojih uspješno spašavamo podatke: Hybrid HDD, SSD (Svi tipovi: SATA, PCIe, mSATA, itd…), Mobilne telefone, tablete, microSD, microflash, SAN & NAS storage.
Dio smo najveće profesionalne grupe za spašavanje podataka u južnoj Europi www.irecoverydata.com, dostupna su nam najsuvremenija rješenja, a samo u Zagrebu naš tim od 6 stalno zaposlenih specijalista Vam je na raspolaganju.
Gubitak podataka je neplaniran i stresan dogadjaj, i najbitnije je pravilno, stručno odreagirati od samog početka. Uz naše iskustvo od preko 20 godina tržišno dokazanog uspjeha, pomogli smo desecima tisuća korisnika (Referentna lista), i tu smo za Vas da uz naše bogato iskustvo i najsuvremeniju tehnologiju spasimo izgubljene podatke.
Danas, kad su hard diskovi 1000 puta većeg kapaciteta, kad su flash mediji u formatu čiji konektori su gotovo nevidljivi bez mikroskopa, prošla su vremena gdje je jedan čovjek mogao sve raditi, ma koliko volje imao. Jednostavno potrebno je usvojiti i pratiti više segmenata. Profesionalno spašavanje podataka (data recovery) je timski rad stručnjaka više profila, i samo uz najsuvremeniju opremu moguće je doći do uspjeha.
Konstantno učenje i razvoj su dio naše povjesti, sadašnjosti i naša budućnost. Naši  specijalisti su usko fokusirani, i imamo tim koji  proučava samo tehnologije spašavanja podataka za magnetske i hybrid hard diskove, drugi tim koji proučava SSD, flash, mobile, microSD tehnologije, i treći tim koji je fokusiran na datotečne sustave, RAID polja, Cloud, crypto i forenzičke analize. A svi kao cjelina smo uključeni sukladno potrebama konkretnog slučaja povrata podataka.
Kod spašavanje podataka nema popravnog ispita, jedan krivi korak pa i u najboljoj namjeri Vas trajno može udaljiti od podataka, s toga smo za Vas razvili prvoklasnu uslugu: FIRST CLASS SERVICE 
micro sd Monolith
iphone 6 iphone 7 spašavanje podatakaandroid flash data recovery
atola insight data recovery