KAKO POVRATITI IZGUBLJENE PODATKE SA SSD-OVA I DRUGIH FLASH MEMORIJA?

infoLAB, 09.07.2020 – Kako povratiti izgubljene podatke sa SSD-ova I drugih flash memorija? Kako bi kolege iz časopisa BUG pružili što kvalitetniji odogovor na ovu temu, podijelili smo sa njima naša iskustva i znanje, stečeno preko 25 godišnjim radom na području spašavanja podataka. Velikim angažmanom kolega iz BUG-a, obradili su temu vrlo kvalitetno sa puno utrošenog vremena i istraživačkog rada.

U današnje vrijeme sve više zbog brzine prijenosa te zbog praktičnosti prijenosa podataka, svi mi koristimo neku vrstu flash memorija. Bio to SSD disk u računalu ili laptopu, memorijska kartica u mobitelu ili USB stick za prenošenje podataka. Svi ti uređaji su nam postali svakodnevnica i nešto nužno. Ali moramo biti svijesni da se i sve te flash memorije mogu pokvariti. Što onda napraviti? Kako doći do podataka? Nemate backup?

U daljnjem tekstu na linku donosimo šire obrađenu temu časopisa BUG.

Savjetujemo uvijek raditi backup podataka barem na još jednu offline ili cloud lokaciju.

U slučaju gubitka podataka, prestankom rada diska ili su podaci pobrisani, spašavanje podataka ostaje jedina opcija. Vrhunski tim stručnjaka, inženjera sa preko 25 godina iskustva Vam je uvijek na raspolaganju.

Obratite nam se sa povjerenjem.