Radite od kuće: Lokalni Cloud i VPN

Covid-19 Corona virus je među nama. Poslovne navike se mijenjaju, rad od kuće postaje standard. Naš tim inženjera je tu kako bi Vam olakšao ovu novu situaciju te Vam možemo ponuditi sustav kako bi svi vaši zaposlenici imali siguran pristup podacima unutar tvrtke.

Vršimo uslugu postavljanja i instalacije lokalnog CLOUD sustava te postavljanje VPN (virtualna privatna mreža) sustava kako bi vaši zaposlenici imali što sigurniji pristup podacima i isto tako što sigurniji način djeljenja informacija unutar ureda.

Sustav funkcionira tako da se postavi novi NAS uređaj (danas su zbilja povoljni) ili prenamijeni postojeći NAS uređaj ukoliko posjeduje potrebne resurse u lokalni file server na koji se postavi neki od određenih VPN servera ili postavimo VPN sustav na postojeću infrastrukturu kako bi imali pristup svim resursima unutar tvrtke.

NAS uređaj – uređaj za pohranu podataka sa mrežnim pristupom. Svi korisnici jedne lokalne mreže mogu imati pristup do dijela ili svih podataka spremljenim na NAS-u ovisno o ovlastima. Što osigurava učinkovit timski rad i diljeljenje file-ova.

CLOUD – sustav spremanja podataka u oblak, u ovom slučaju taj oblak bi se nalazio na vašem lokalnom NAS uređaju (potrebno je osigurati stalni mrežni pristup)

VPN – virtualna privatna mreža, sustav u kojem stvaramo sigurnu mrežu za komunikaciju između korisnika gdje god se on nalazio i ureda.

 

VPN ured

Iskusan tim inženjera i tehničara Vama je na usluzi.

Složit ćemo najoptimalnije okruženje kako bi Vam pomogli i istovremeno olakšali vaše poslovanje u svim kriznim situacijama.

Kontaktirajte nas!